JunoBox B.V. is een onafhankelijk ICT bedrijf, dat zich volledig toelegt op het monitoren en het (op afstand) beheren van ICT infrastructuur in het MKB segment. Ook voor het beheren, migreren, optimaliseren en implementeren van messaging & collaboration toepassingen en virtualisatie oplossingen kunt u bij JunoBox B.V. terecht. De werkwijze van JunoBox B.V. kenmerkt zich door servicegericht, integriteit, vertrouwen, resultaatgericht en professionaliteit.

Monitoring
JunoBox B.V. heeft een nieuwe dienst ontwikkelt voor het MKB: 24x7 remote monitoring.
Met deze dienst zijn wij in staat om uw netwerk/server(s) 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar te monitoren. Door het installeren van een zogenaamde "agent" op uw ICT apparatuur/server(s) krijgen wij status updates van alle voor uw bedrijf belangrijke aspecten van uw ICT infrastructuur. Hierdoor zijn wij in staat om héél snel te anticiperen op problemen of dreigende problemen. Wij zijn al bezig uw probleem op te lossen voordat u zelf weet dat er een probleem is!

Remote beheer
Remote Beheer is het pro-actief op afstand beheren en monitoren van de ICT-infrastructuur van uw bedrijf. JunoBox B.V. biedt de mogelijkheid voor het beheren van uw netwerk op afstand. Vooral klanten die geen of geen fulltime systeembeheerder in huis hebben kunnen met deze service-oplossing hun netwerk up-to-date houden en daarmee problemen voorkomen. Het is zelfs mogelijk om het totale technische systeembeheer uit te besteden.

Managed Email Protection
Manager Email Protection is een innovatieve dienst die een oplossing biedt voor de explosieve groei in SPAM. Neemt SPAM bij u ook zo veel tijd in beslag en vind u het irritant?

Messaging & Collaboration
Messaging & Collaboration-toepassingen stellen organisaties in staat de samenwerking en communicatie te verbeteren tussen medewerkers, afdelingen en organisaties.
De essentie van collaboration is om informatiestromen te optimaliseren door de kloof tussen gestructureerde en ongestructureerde data te overbruggen. Door een collaboration-strategie uit te voeren worden informatiestromen gestructureerd, werk processen verbeterd en communicatie geoptimaliseerd. Tevens kan collaboration bijdragen aan een actief beleid met betrekking tot kennis management en borging.
Messaging & Collaboration is feitelijk een cross-platform oplossing en omvat meerdere disciplines zoals e-mail & calendering, document management, content management, workflow management, portals, instant messaging, corporate directory, etc.

Virtualisatie
Virtualisatie gaat naar de mening van JunoBox B.V. veel verder dan het simpelweg virtualiseren van hardware. Hoewel virtualisatie van servers vaak een zeer kosten effectieve manier is om het aantal servers te consolideren, zien wij virtualisatie ook als een manier om uw betrouwbaarheid en beschikbaarheid te verhogen.
Door middel van virtualisatie kunnen besturingssystemen logisch worden gescheiden van de onderliggende hardware (server virtualization), kunnen applicaties worden gescheiden van de data (storage virtualization), kunnen applicaties worden gescheiden van de onderliggende besturingssystemen (application virtualization and streaming) en kunnen functionaliteiten worden gescheiden van fysieke locaties (datacenter virtualization).
Wanneer virtualisatiemogelijkheden op de juiste manier worden toegepast, kunnen kosten worden bespaard, wordt de belastbaarheid van uw server infrastructuur verhoogd door een betere verdeling van de beschikbare middelen en worden betrouwbaarheid en beschikbaarheid verbeterd. Virtualisatie geeft u tevens de mogelijkheid om uitwijk te creëren van bedrijfskritieke applicatie(s) of server(s) tot en met uitwijk van een geheel rekencentrum.
Een andere toepassing die virtualisatie kan bieden is een ontwikkel, test- en acceptatieomgeving (OTAP). Door virtualisatie is het mogelijk om op het moment dat een test- of acceptatieomgeving noodzakelijk is, online een kopie van één of meerdere servers te maken. Hierdoor behoren tijdrovende en kostbare procedures om de test- en acceptatieomgeving gelijk te houden aan de productieomgeving tot het verleden. Ook worden kosten bespaard doordat minder hardware voor de testomgeving benodigd is.

Meer weten?
Bent u geinteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact met ons op.