JunoBox B.V. heeft diverse partnerships met gerenommeerde marktpartijen. Bedrijven waarmee we samenwerken en onze krachten bundelen.

Hieronder vindt u enkele samenwerkingsverbanden van JunoBox B.V.

AmainSolutions B.V.

AmainSolutions BV biedt klanten de applicaties, diensten en expertise die nodig zijn om hun investering in IBM Lotus Domino/Notes-oplossingen ten volle te benutten. Vanuit één organisatie levert AmainSolutions daarvoor de benodigde applicaties, consultancy, opleidingen en ondersteuning. Door deze one-stop-shopping benadering zijn de klanten van AmainSolutions verzekerd van een goede afstemming tussen en een probleemloze integratie van de verschillende gebieden.
AmainSolutions BV werkt samen met de klanten, met het doel meerwaarde te creëeren voor de businessprocessen die gebaseerd zijn op IBM Lotus Domino/Notes in het bijzonder en het gebruik en beheer van IBM Lotus Domino/Notes in het algemeen. AmainSolutions zorgt ervoor dat IBM Lotus Domino/Notes-gebruikers de kennis binnen hun organisatie optimaal kunnen delen, beschikken over gestroomlijnde bedrijfsprocessen, gebruikmaken van de voordelen van ICT-oplossingen en nieuwe relatievormen kunnen aangaan met klanten en toeleveranciers. De nadruk ligt daarbij op het toevoegen van nieuwe elementen aan de bestaande infrastructuur van de klant, waarbij eerdere investeringen hun waarde behouden.
AmainSolutions BV zorgt ervoor dat u uw IBM Lotus Domino/Notes-systeem veilig kunt gebruiken. De combinatie van kennis op het gebied van beveiliging en de ervaring opgedaan bij grote overheidsinstellingen stellen AmainSolutions in staat om u optimaal te kunnen adviseren en te assisteren bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen.
De AmainSolutions UserManager is de meest complete, meest efficiënte IBM Lotus Domino/Notes-gebruikersbeheertoepassing momenteel beschikbaar.